arrow_drop_up arrow_drop_down
Strategisch Communiceren Kouwenhoven Opleidingen TA in Nederland

STRATEGISCH COMMUNICEREN

Korte TA opleidingen om je doel te bereiken.

Communiceren doen we allemaal. Dagelijks hebben we contact met mensen en de wereld om ons heen. Of dat je familieleden, vrienden, bekenden of collega's zijn, zonder communicatie staat alles stil.


Zonder communicatie is er geen contact.


Maar hoe leer je doelgericht te communiceren?

Dat leer je bij ons. Op een professionele manier.

Introductie TA - 1 dag

Maak kennis met de belangrijkste begrippen van de Transactionele Analyse.

Deze dag geeft een goede basis voor de overige opleidingen.

TA voor schoolleiders - 2 dagen

Deze dagen zijn bedoeld voor professionals in het onderwijs die hun kennis en vaardigheden willen ontwikkelen om nog beter te kunnen communiceren.

Objectiveren Mentale Inzetbaarheid - 1 dag

Het medisch objectiveren van vage psychische klachten is lastig. Je kunt niet voor ieder ‘niet-pluis-gevoel’ een expertiseonderzoek aanvragen. Dat leidt tot vertraging, extra kosten en het risico dat je een expertiserapport ontvangt waar je het niet mee eens bent. Maar, géén expertise kan resulteren in een loonsanctie. 

Energetische Stoornissen
- 3 dagen

Mensen kunnen ziek worden van geschonden waarden. Waarden zijn bronnen van goede energie. Als waarden worden geschonden dan keert de positieve energie zich om in negatieve energie. Dan gaan alle communicatie deuren dicht en sta je stil met een energetische beperking.  Van deze blokkade worden mensen ziek. 

Als bedrijfsarts wil je deze werknemers weer op weg helpen. Dat kan door hen bewust te maken van de waarden die geschonden zijn en hen te adviseren die waarden te herstellen. 

TA in Praktijk - 6 dagen

Levensgeluk en werkplezier! 

Je leert werken met de 15 routekaarten. De kaarten stellen je in staat om zowel je eigen regie te versterken (gericht op persoonlijk welzijn, arbeidsgeluk en mentale vitaliteit) als bij de ander.