TA opleidingen

null


Eendaagse introductiedag Transactionele Analyse (TA)

Maak kennis met de belangrijkste begrippen van de Transactionele Analyse. Deze dag geeft een goede basis voor de overige opleidingen.

null


Tweedaagse opleiding TA voor onderwijsprofessionals

Deze dagen zijn bedoeld voor professionals in het onderwijs die hun kennis en vaardigheden willen ontwikkelen om nog beter te kunnen communiceren.

null


Zesdaagse opleiding
TA in Praktijk

Je leert werken met de 15 routekaarten naar geluk. Met deze 'doe het zelf' kaarten ben je in staat om je eigen regie te versterken. 

null


Zesdaagse basisopleiding 
Mentale Inzetbaarheid

Het Mentale Inzetbaarheidsmodel© is een alternatief voor het eigen regie model. Hiermee draag je bij aan duurzame inzetbaarheid.

Strategisch Coach© opleidingen


Zesdaagse basisopleiding Strategisch Coachen

In deze module maak je kennis met met de Matrix Strategie en leer je alles over de Volwassene: logisch denken, het gebruiken van beide hersenhelften en het bereiken van je doel in vier logische stappen.


Zesdaagse vervolgopleiding Bovenstroom

In deze module ontdek en leer je alles over de Ouder: het normen en waarden-systeem van jezelf, de ander en de organisatie waarin je werkzaam bent. We leren je om te gaan met de dillemma's die je daarin tegenkomt. 


Zesdaagse vervolgopleiding
Onderstroom

In deze module ontdek en leer je alles over het Kind: de emotionele krachten die niet direct zichtbaar zijn en waar we last van hebben. Persoonlijke effectiviteit, script, teamscript en organisatiescript komen uitgebreid aan de orde.


TA-Kompas
Eenjarige coachopleiding

Je volgt alle drie de modules in één jaar. Dat is financieel voordeliger en didactisch gezien effectiever.
Je bent na afloop Register Strategisch Coach en wordt opgenomen in het register.

arrow_drop_up arrow_drop_down