Strategisch Coachen in La douce France

Op onze locatie in de Dordogne kun je deelnemen aan 2 programma's:

Individuele Executive coaching

lees meer

Nascholingsprogramma voor bedrijfsartsen

lees meer

Wat is het?

Een executive coach begeleidt het ontwikkelingsproces van topmanagers, bestuurders en ondernemers in het exploreren, stimuleren en toepassen van hun capabilities.
In tegenstelling tot de meeste andere vormen van coaching,
kijk je niet probleemgericht, maar doelgericht.

Je focust niet op je zwakke punten, maar je versterkt je competenties zoals persoonlijke effectiviteit, omgaan met ethische dilemma’s,
je winst of verlies nemen en leiderschapsstijlen.
Je analyseert niet het verleden, maar bouwt aan je toekomst.


Voor wie? 
Voor ondernemers, managers, leidinggevenden of professionals die in korte tijd ‘energetisch bij willen tanken’, zowel mentaal als fysiek.


Wat voorkom je ermee?

Je voorkomt stress gerelateerde klachten zoals een burn-out, Vermoeide Helden syndroom, verslaving of een dreigende depressie.


Wat bereik je ermee?

Je bent een week weg van de dagelijkse beslommeringen om de balans op te maken en je te bezinnen op je toekomst. Je versterkt je capabilities en draagt bij aan het arbeidsgeluk van jezelf en anderen.

Hoe doe ik dat?

Iedere dag voer je een coachgesprek van twee uur.

Je kiest de routekaarten die bij je passen. Net zoals je een menu kiest in een restaurant. Je executive coach neemt de theorie met je door en je oefent met behulp van simulaties in het bereiken van je doel. Je mag hierbij fouten maken net zolang totdat het je lukt.

Resultaat
Je doet in korte tijd veel praktische kennis op en ontwikkelt vaardigheden die in lastige situaties op je werk of privé goed van pas komen. Vaardigheden waar niet alleen jij maar ook anderen blij en gelukkig van worden.

Wanneer?
Ieder jaar tussen eind april en begin november.    

N.B. Je kunt ook samen met je partner of met je hele team komen.

In Meyrals in de Dordogne vind je rust in een gebied waar 20.000 jaar geleden mensen al wisten te overleven onder barre omstandigheden. 

Laat je onderdompelen in de oase van rust op het prachtige landgoed lieu dit: ‘Saint Raphael’ met talloze campings, hotels en bezienswaardigheden in de buurt. 

De Dordogne is beroemd om zijn prehistorische grotten. Een bekende plaats is Les Eyzies, waar de eerste skeletresten gevonden werden van de Cro-magnon mens en waar zich nu het Musée National du Prehistoire bevindt.

Verder zijn de grotten van Lascaux, in Montignac, wereldberoemd. Hier werden 17.000 jaar geleden ongeveer 1500 tekeningen gemaakt die in 1940 werden ontdekt.

Routebescrijving nodig?